bomstal facebook bomstal twitter bomstal gplus rss         roman magyar angol


Gratuit transport si montaj! Garaj mobil, usoare garaj

 

ţarcuri pentru câini.

 

Gratuit transport si montaj! Garaj mobil, usoare garaj

 

Ultimele ştiri

2016.12.11.
Modificare preț
Nu pierdeți ultima șansă de a achiziziționa magazia, sau garajul preferat la prețurile actuale. Comenzile plasate până la data de 24.12.2016 se vor livra la prețul actual.

2016.11.26.
Următoarea livrare
Următoarea livrare este programată pentru a doua jumătate a lunii ianuarie 2017.

 

Chestionar / Studiu

Sunteţi mulţumit de site-ul nostru?
sunt foarte mulţumit 2218
sunt mulţumit 29
nu sunt mulţumit 43
nu ştiu 7
Unde aţi auzit de noi?
pe internet 4853
în reclame tipărite 16
de la cunoştiinţe 15
din alte surse 8

 

 

Certificari

Bomstal mobilgarázs tanúsítvány

 

 

Pregătirea fundaţiei

Pregătirea fundaţiei este un pas foarte important al decursului comenzii, care este responsabilitatea exclusivă a cumpărătorului şi trebuie executată până la livrarea garajului/magaziei. Pentru o asamblare perfecta a structurii comandate este nevoie de o fundaţie corespunzătoare, care prin ancorarea garajului/magaziei, sporeşte rezistenţa structurii la intemperi şi îi prelungeşte viaţa. Din acest motiv vă recomandăm, să citiţi cu atenţie prezentarea de mai jos.

În fiecare caz, fundaţia trebuie să fie netedă, cât mai orizontală şi să aibă suprafaţa mai mare garajul/magazia comandată. F.P.U.H. BOMSTAL recomandă utilizarea a trei tipuri de fundaţii:

Fundaţie tip stâlpi de beton

Reprezintă soluţia cea mai simplă de pregătire a fundaţiei pentru garaje/magazii standard. Stâlpii de beton, a căror suprafaţă este de 30X30cm, iar înălţimea de 40cm, se amplasează la colţurile structurii, dar nu mai departe de 3m unul de celălalt, astfel încât să formeze un plan orizontal. Spaţiul aflat între stâlpii de beton se poate amenaja după plac (cu pietriş, pavaj din beton etc.). Folosirea foliei hidroizolante între garaj şi fundaţie prelungeşte viaţa structurii metalice.
Proiectul fundaţiei tip stâlpi de beton de 3X5m         Proiectul fundaţiei tip stâlpi de beton de 6X5m

Fundaţie tip centură de beton

O altă alternativă bună de pregătire a fundaţiei pentru garaje/magazii standard o este centura de beton. Centura de beton, cu lăţimea de 30cm şi înţlimea de 40cm, urmăreşte tot perimetrul structurii trebuie să fie netedă şi să formeze un plan orizontal. Spaţiul aflat în interiorul centurii de beton se poate amenaja după plac (cu pietriş, pavaj din beton etc.). Folosirea foliei hidroizolante între garaj şi fundaţie prelungeşte viaţa structurii metalice.
Proiectul fundaţiei tip centură de beton de 3X5m         Proiectul fundaţiei tip centură de beton de 6X5m

Fundaţie tip placă de beton

Alegerea ideală, care acoperă întreaga arie a garajului/magaziei, conferind o stabilitate sporită, faţă de fundaţiile tip stâlpi de beton sau centură de beton, fapt pentru care este singurul tip de fundaţie recomandată în cazul structurilor mai mari. Dimensiunile plăcii de beton sunt cu 20cm mai mari, decât cele ale structurii care va fi montată pe ea, iar grosimea de 15cm, având ca armătură plasă sudată de Ø6mm, cu ochi de 100X100mm. Placa de beton trebuie să fie cât mai netedă şi să formeze un plan orizontal. Folosirea foliei hidroizolante între garaj şi fundaţie prelungeşte viaţa structurii metalice.
Proiectul fundaţiei tip placă de beton de 3X5m         Proiectul fundaţiei tip placă de beton de 6X5m